HORECA VACATURES NIJMEGEN

Studenten Bijbaan in de Nijmeegse Horeca

Op dit moment hebben wij
vacatures open staan.

Op dit moment hebben wij 20 vacatures open staan.

ClubNovia
Cocktailshaker Club Novia
Logo van Buren
Bedrijfsleider
Logo van Buren
Shiftleader
Logo van Buren
Gastvrouw- of heer
Logo van Buren
Barista Fulltime
Logo van Buren
Zelfstandig werkend kok
Rolluik wit
Barhoofd Rolluik
Rolluik wit
Barmedewerker Rolluik
Sjors-en-sjimmie
Assistent Bedrijfsleider
Sjors-en-sjimmie
Shiftleader Terras
Sjors-en-sjimmie
Gastvrouw/heer
Sjors-en-sjimmie
Medewerker bediening terras
Sjors-en-sjummie-2
Barmedewerker Nacht
Sjors-en-sjimmie
Garderobemedewerker
BAR-2---Logo-
Bedrijfsleider BAR 2
BAR-2---Logo-
Barmedewerker
3Gezusters
Barmedewerker
Logo Cafe stretto
Barmedewerker
Logo Heidi Skihut
Barmedewerker
ClubNovia
Barmedewerker

Op dit moment hebben wij 20 vacatures open staan.

Cocktailshaker Club Novia
Bedrijfsleider

Horeca bijbanen Nijmegen

In Nijmegen vind je veel toffe bijbanen voor studenten in de horeca en dat is niet voor niks. De Binnenstad van Nijmegen kent namelijk meer dan 280 horecazaken. Hierdoor zijn er veel verschillende horeca bijbanen te vinden.

Nijmegen ademt Horeca! Niet alleen in de binnenstad, maar ook net buiten het centrum is er van alles te vinden op het gebied van horeca. Nijmegen kent namelijk de hoogste terrasdichtheid van heel Nederland. Perfect voor studenten die een bijbaan zoeken in de horeca dus.

Eens per jaar wordt de oudste stad van Nederland omgetoverd tot een heus partycentrum. In de zomer komen er namelijk honderdduizenden bezoekers naar de Nijmeegse Vierdaagse om te feesten. Als student met een bijbaan in de horeca ga je het niet gezelliger krijgen dan dit.

Waarom je in de horeca de leukste bijbaan vindt

Naast je studie in de horeca werken is perfect als student. Je combineert stappen met werken en mist nooit meer een feestje. Net als een goed salaris is gezelligheid ontzettend belangrijk. Dat vind je in de horeca zeker.

Daarnaast train je meteen je sociale skills. Of je nou meerdere avonden per maand bier staat te tappen of dat je een paar uurtjes per week op het terras loopt, het contact met de gasten gaat je zeker helpen bij he vlotte babbel.

Je kunt werken wanneer jij wilt. krijgt voordelen in alle kroegen en je hebt er binnen no time een nieuwe vriendengroep erbij.

Werken in de horeca is super breed. Van biertjes tappen tot even kletsen met die ene vaste klant. Uiteindelijk maak jij deel uit van de beleving van de gasten. Daar word je automatisch zelf ook vrolijk van.

Job Rensen die inmiddels al zijn hele studententijd in de horeca werkt vertelt het volgende: “Quote van iemand die ik nog moet krijgen”

Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk

Welke studenten bijbanen bieden we aan?

Bijbaantjes, vakantiewerk of een tijdelijke fulltime baan. Check hieronder wat bij jou past.

Staat jouw droomvacature er nog niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@kocompany.nl

Als student in horeca werken bij KO Company

Doorgroeimogelijkheden genoeg met daarnaast de garantie dat je altijd op je plek komt te zitten.

Zoek jij een nieuwe uitdaging of ben jij toe aan een volgende stap, dan kan jij jezelf binnen K.O. company altijd opwerken of duurschuiven naar een nieuwe plek.

Werken in de horeca bij K.O. company zorgt er niet alleen voor dat je een uitdagende baan hebt, maar je houdt er ook nog eens vrienden aan over.

Ben jij op zoek naar een baan als keukenhulp of wil jij graag 5 dagen per week aan de slag als recruiter Bij K.O. Company zit er gegarandeerd iets voor jou tussen!

Bij K.O. Company vind je de gezelligste bijbanen in Nijmegen en dat ook nog tegen een goed salaris.

Veel gestelde vragen over een studenten bijbaan in de horeca

We bieden natuurlijk ook een uitstekend salaris en de HorecaVoordeelPas waardoor je 60% korting krijgt bij al onze vestigingen.

Je kunt je ontplooien binnen een professionele horeca-organisatie die uitgegroeid is tot één van de grootste in Oost Nederland.

Afhankelijk van je functie zal je een salaris ontvangen dat passend is. De salarissen die we bieden liggen marktconform.

Ja dat kan. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid maken we een planning die ongeveer een maand vooruit loopt. Mocht het nou een keer toch niet uit komen, dan kan je altijd vervanging regelen door een van je collega’s te vragen. Makkelijk toch?

Zeker weten! Niet alleen tijdens de Nijmeegse vierdaagse maar ook tijdens andere publieksevenementen kan jij lekker aan de slag.

Nee, ook zonder ervaring kan je meteen aan de bak. Het belangrijkste is dat jij er een goed gevoel bij hebt. Lekker sociaal, altijd onder de mensen. Ben jij een aanpakker met een vlotte babbel, dan zit met een bijbaan in de horeca zeker goed.

quote HVN

“Maak vrienden voor het leven!
Start nu met jouw baan in de horeca.”

Contact

Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaande formulier. Dat is wel zo makkelijk en proberen we je zo snel mogelijk antwoord te sturen.

(Let op: Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!)

Naam(Required)
Geslacht(Required)
MM slash DD slash YYYY